24/7 Service

24/7 Service


Bij ons kunt u met PIN betalen!

Bij ons kunt u met PIN betalen!

015-2032001

Loodgieter Voorburg

Loodgieter VoorburgNu een loodgieter in Voorburg nodig? Ons loodgietersbedrijf is 7 dagen in de week geopend en voor noodgevallen 24 uur per dag bereikbaar. Lekkage, verstopping, cv problemen of zit het riool verstopt? Bel onze loodgieter Voorburg service en wij komen zo spoedig mogelijk naar u toe.

Zoekt u een loodgieter in Voorburg, maar heeft dit geen of minder haast? Ook dan bent u uiteraard bij onze loodgieter Voorburg service aan het juiste adres. Van het vervangen van een kraan tot het compleet renoveren van een badkamer, wij beschikken over de mensen en de kennis om iedere klus goed, vakkundig en professioneel aan te pakken.

Direct contact met onze loodgieter Voorburg service? Bel 015-2032 001.

Loodgieter Voorburg 24 uur service

Lekkage in huis, lekt het dak of stankoverlast door een verstopte of defecte afvoer? Onze loodgieter 24 uur service in Voorburg is 7 dagen in de week, 24 uur per dag bereikbaar voor alle mogelijke noodgevallen.

Voorburg LoodgieterWij werken uitsluitend met goed opgeleide, erkende loodgieters. Daarnaast beschikt iedere medewerker van onze loodgieter Voorburg  service over een goed uitgeruste servicewagen waar al het nodige loodgietersgereedschap en reparatie onderdelen in aanwezig zijn. Schakelt u ons in om een loodgietersklus uit te voeren, dan kunt u er dus volledig op vertrouwen dat u een echte vakman over de vloer krijgt die vrijwel ieder spoedklus in één keer zonder dure vervolg afspraak kan oplossen.

Onze loodgieter service is dag en nacht te bereiken voor onder andere:

  • lekkage
  • verstopping
  • cv problemen / ketel storing
  • daklekkage
  • riool problemen

Vragen of direct een afspraak maken? Bel 015-2032 001.

Loodgieter Delft, ook voor installatie en onderhoud

Loodgieter DelftOnze loodgieter Delft service is 7 dagen in de week bereikbaar voor alle installatie en onderhoud werkzaamheden. Wij zijn onder andere werkzaam in het Westland, Den-Haag, Delft en Zoetermeer.

Wij kunnen alle mogelijk installatie werkzaamheden verrichten, van het aansluiten van een wasmachine tot het aanleggen van leidingwerk en een afvoer systeem voor een wasmachine of vaatwasser. Maar ook voor het installeren van nieuw sanitair of het plaatsen van een nieuwe cv ketel bent u bij ons op het juiste adres.

Is uw cv ketel aan een onderhoudsbeurt toe, wilt u het riool of de afvoer laten reinigen of wilt u een dakinspectie laten uitvoeren? Wij beschikken over eigen dakdekkers, riool specialisten en cv monteurs die al het onderhoud voor u uit kunnen voeren.

Vragen of direct een afspraak inplannen? Bel 015-2032 001.