24/7 Service

24/7 Service


Bij ons kunt u met PIN betalen!

Bij ons kunt u met PIN betalen!

015-2032001

Onderhoud

Onderhoud loodgieter DelftOnderhoud laten uitvoeren aan uw cv ketel, leiding systeem of de riolering? Ons loodgietersbedrijf beschikt over gespecialiseerde cv monteurs, een eigen riool service en natuurlijk goed opgeleide, vakkundige loodgieters. Vraag vrijblijvend een offerte aan of neem direct telefonisch contact op en maak een afspraak met één van onze medewerkers.

Ons onderhoud en loodgietersbedrijf in Delft is 7 dagen in de week geopend, zoekt u een loodgieter in het weekend of wilt u een afspraak in het weekend inplannen is dit mogelijk. Vraag onze medewerkers naar de mogelijkheden om een afspraak voor onderhoudswerk in te plannen buiten kantoor uren.

Direct contact met onze loodgieters en onderhoudsmonteurs in Delft? Bel 015-2032001.

Dakwerken en onderhoud dakbedekking

Is uw dak aan vervanging toe, heeft u lekkage aan zinkwerken of slijtage plekken op het dak? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan of neem telefonisch contact met ons op om een afspraak in te plannen. Wij kunnen de complete dakbedekking vervangen of dakdelen. Ook voor het uitvoeren van dakreparaties bent u bij ons aan het juiste adres.

onderhoud dakbedekkingWij leveren onder andere de volgende dakbedekking:

  • epdm dakbedekking
  • vloeibare dakbedekking
  • dakpannen
  • dakplaten
  • daklood
  • teer dak
  • zinkwerken

Daarnaast staan onze dakdekkers 7 dagen in de week, 24 uur per dag voor u klaar bij noodgevallen. Onze loodgieter 24 uur service is bereikbaar voor daklekkages, stormschades aan het dak, afgewaaide dakpannen, problemen met zinkwerk, dakgoten en/of regenpijpen.

Vragen of direct een afspraak inplannen met de loodgieter 24 uur service? Bel 015-2032001.