24/7 Service

24/7 Service


Bij ons kunt u met PIN betalen!

Bij ons kunt u met PIN betalen!

015-2032001

Loodgieter 24 uur

Loodgieter 24 uurDirect met spoed een loodgieter nodig? Onze loodgieter 24 uur service is dag en nacht te bereiken voor alle denkbare noodgevallen. Lekkage, verstopping of zit het riool verstopt? Onze loodgieter 24 uur service staat voor u klaar.

Bij urgente gevallen zoals een daklekkage of een gesprongen leiding komen wij altijd zo snel mogelijk naar u toe. Wij kunnen in deze gevallen al binnen 30 minuten aanwezig zijn om het probleem snel, goed en professioneel te verhelpen.

Onze loodgieter 24 uur service is dag en nacht te bereiken voor onder andere:

  • lekkage
  • verstopping
  • cv problemen / cv ketel storing
  • daklekkage
  • riool problemen

Vragen of direct een afspraak inplannen met de loodgieter 24 uur service? Bel 015-2032001.

Loodgieter Delft 24 uur service

Loodgieter Delft 24 uur serviceDe loodgieter Delft service is niet alleen werkzaam in Delft, maar wij werken in de gehele regio. Dus ook als u opzoek bent naar een loodgieter in Den Hoorn, een loodgieter in Vlaardingen of een loodgieter in ‘s-Gravenzande? Bij ons loodgietersbedrijf bent u aan het juiste adres.

Uiteraard werken wij uitsluitend samen met goed opgeleide, vakkundige loodgieters die allemaal de beschikking hebben tot een goed uitgeruste servicewagen. Onze servicewagens zijn altijd uitgerust met de beste loodgietersgereedschappen en reparatie onderdelen. Door de combinatie van vakkundige loodgieters en een goed uitgeruste serviceauto, kunnen wij vrijwel ieder probleem in één keer oplossen. Een vervolg afspraak met onnodige kosten is bij ons dan ook vrijwel nooit nodig.

Ons loodgietersbedrijf beschikt over eigen vakmensen. Zo hebben wij gecertificeerde dakdekkers, cv monteurs en allround loodgieters. Maar ook voor goede riool specialisten bent u bij ons aan het juiste adres.

Vragen of direct een afspraak inplannen met de loodgieter 24 uur service? Bel 015-2032001.