24/7 Service

24/7 Service


Bij ons kunt u met PIN betalen!

Bij ons kunt u met PIN betalen!

015-2032001

Installateur Delft

Installateur DelftInstallateur Delft: Bent u opzoek naar een goede installateur in Delft? Ons loodgieter en installatiebedrijf in Delft is 7 dagen in de week geopend en kan alle mogelijk installatie werkzaamheden voor u uitvoeren.

U kunt onze installateur bereiken voor alle klussen groot en klein, van het vervangen van een lekkende kraan tot het compleet renoveren van de badkamer. Onze loodgieters en installateurs kunnen iedere klus voor u aanpakken.

Wilt u weten wat de mogelijkheden en de prijzen zijn voor een klus? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan of plan direct een afspraak in met één van onze medewerkers. U kunt ons 7 dagen in de week bereiken via telefoonnummer 015-2032001.

Installateur in Delft en omstreken

Onze loodgieters en installateurs werken niet alleen in Delft, maar zijn werkzaam in de gehele regio. U kunt onze mensen vinden in het hele Westland, Zoetermeer, Vlaardingen en natuurlijk in Delft.

Installateur in DelftWij beschikken over eigen gespecialiseerde dakdekkers, cv monteurs, riool specialisten en allround loodgieters. U kunt dus bij ons terecht voor alle dakwerken, installatiewerk aan uw cv installatie en alle mogelijke loodgieters installatiewerken.

De meest voorkomende installatie werken die wij uitvoeren:

  • installatie nieuw sanitair
  • installatie vaatwasser/wasmachine
  • het aanleggen van leidingwerk / afvoer
  • installatie cv ketel / radiatoren
  • vervanging dakbedekking

Vragen of direct een afspraak inplannen? Bel onze installateur in Delft via 015-2032001.